Menu
Hoofdpijn behandelen met osteopathie
 

Hoofdpijn of migraine verminderen door osteopathie

Er zijn vier verschillende soorten hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn en hoofdpijn door sinusitis. Migraine en spanningshoofdpijn zijn door osteopathie heel goed te behandelen.

De oorzaak van hoofdpijn komt vaak door verkrampte nekspieren en/of geblokkeerde nekwervels. Door hier op te werken kan je hoofdpijn helemaal verdwijnen en bij migraine kunnen de aanvallen en de intensiteit van de aanvallen fel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Wie vaak te maken heeft met hoofdpijn is goed geholpen met osteopathie. Samen zoeken we eerst naar mogelijke oorzaken. Zo kan dit te maken hebben met gespannen spieren, de beweeglijkheid van de nekwervels, last aan organen, maar ook door verkeerde voeding of te weinig beweging kun je hoofdpijn krijgen. Het regelmatig behandelen van hoofdpijn met osteopathie verhelpt uiteindelijk de pijn en zorgt ervoor dat je veel minder tot zelfs geen pijnstillers meer moet nemen.


« Nekpijn Hoge rugpijn »

Terug

Laat een osteopaat je hoofdpijn of migraine verlichten

Samen onderzoeken we alle mogelijke oorzaken van je hoofdpijn of migraine aanvallen. Blijf niet rondlopen met je hoofdpijn. Laat je helpen door een ervaren osteopaat.

Maak een afspraak online