Menu
Baby's en kinderen bij de osteopaat
Een behandeling op kindermaat
voor het verlichten van de klachten
 

Baby's en kinderen behandelen met osteopathie

Bij baby’s met klachten zoals darmkrampen, voorkeurshouding, vaak huilen (huilbaby's) en slaapstoornissen kan osteopathie een oplossing bieden. Ook kinderen met aanhoudende rug- en nekpijn, hoofdpijn, scoliose (verkromming van de rug/wervelkolom) en regelmatige oorinfecties kunnen geholpen worden bij de osteopaat.

Daarnaast behandelt Reinout ook kinderen met concentratieproblemen, slaapproblemen, nachtmerries, vermoeidheid en bedplassen. Kortom, heeft u kind een aanhoudende klacht of wederkerend probleem? Dan kan een bezoek aan de osteopaat verlichting brengen.

Tijdens de raadpleging gaan we samen op zoek naar de oorzaak van het probleem. De oorzaken kunnen te maken hebben met voeding, geblokkeerde bovenste nekwervels of met spanning in het maag-darmstelsel. De focus ligt op het verbeteren van de beweeglijkheid, het verminderen van de klachten en het beter functioneren van de organen.

Gediplomeerd baby- en kinderosteopaat

Reinout heeft een extra 2-jaar durende opleiding kinderosteopathie gevolgd. Hij zorgt voor een osteopatische behandeling op maat van je baby of kind. Met zachte technieken worden de klachten en de oorzaak aangepakt.


« Duizeligheid Preventie »

Terug

Verminder de problemen van je baby of kind door osteopathie

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Bij Reinout ben je gerust in de juiste behandeling voor je baby of kind.

Maak een afspraak online